Najnovšie recenzie zo sekcie Toaletný papier
- veľmi kvalitný toaletný papier.
- Cena balenia a počet kusov
- pomerne príjemný na dotyk
- neškriabe viac ako iné typy
- malý vonkajpriemer
- veľký vnútorný priemer
- malý návin v metroch
- len 2 vrstvy
- malá pevnosť
- malé útržky
- hmotnosť 57g
Načo som ho teda kupoval? Možno aby som zažil pocit vzrušenia pri použití niečoho "nového", ale hlavne zato, aby som ho mal overený na vlastnej koži. A mohol sa vďaka tomu v budúcnosti pri nákupe lepšie rozhodovať . Prvé vzrušenie nastalo už pri Alzaboxe, či naklepem správny PIN kód , a či Alzák vložil do správneho boxu ten správny výrobok. Samozrejme toto všetko bolo OK.
Takže v očakávaní nového zážitku som sa dopravil do miesta bydliska a teda aj prvej skúšky HP. No ale ako som správne tušil, pri použití sa žiaden zázrak nekonal. A potvrdilo sa, že kvantita má svoju vlastnú kvalitu. A teda môj názor skromný-osobný je, že je tento HP je na tom tak nejak celkovo na hovno. (To je síce každý jeden už zo svojej podstaty) , ale tento typ má viaceré nedostatky dané svojou konštrukciou a cenou výroby. Tento "cenovo výhodný" HP je lacný len pri nákupe.
Kotúčik má len 57 gramov a len dve vrstvy, a teda na daný úkon a potrebnú pevnosť je potrebné použiť väčšiu dĺžku papiera.
Ak je aj "iný" papier od konkurencie v cene za kotúč drahší, nemusí byť celkovo drahší pri používaní. Preto že kotúčik zvyčajne obsahuje viac papiera čo je dané už väčšou hmotnosťou cca 96 gramov. Papier už má tri vrstvy, a teda je v základe pevnejší . Takže stačí použiť na rovnaký úkon menšiu dĺžku. A čo je hlavné, jeho použitie bude menej stresujúce. Preto že asi nikto nechce mať po návšteve WC "kakaové" prsty...Predsa len je to neestetické mať pod nechtami nejaký bordel. A hlavne sa to zle čistí a umýva... Takže nabudúce siahnem radšej po overenej a dlhodobo spoľahlivej značke začínajúcej na písmeno (Z). Aj keď je vyššia cena za kotúčik , ale v pomere k hmotnosti kotúčika je papier lacnejší.
- kvalitný výrobok za dobrú cenu
ok
Príliš zabalený.
Príjemný toaletný papier.
Veľmi dobrý vlhčený toaletný papier, odporúčam.
Kvalitný vlhčený toaletný papier, odporúčam.
Vyskúšala som objednať, kvôli cene, už neobjednám
Dobrá cena
- Je vhodny
Je vhodny
Príjemný mäkký
- výborny
- Dobre vytrel
vyhodne balenie
- 3 vrstvový papier, lacnejsia cena oproti konkurencií
Neodporucam tie rolky sú hadam aj o polku menšie ako konkurenčné z lidl
- je super
Zobrazujem 81 - 100 zo 500 recenzií « Predchádzajúci 1...3 4 [ 5 ] 6 7...25 Ďalšie »